Results 1 to 10 of 10
Like Tree1Likes
  • 1 Post By timetrex

Thread: Problems after Build 9n update3

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problems after Build 9n update3

    Hi all,

    Im sorry if the question has been already been asked.

    I was running Vegacomb since it was released in august.
    I updated to Build 9n. i done by booting in recovery and installing the update from the sd card.
    It was fine. i checked the version.

    Then i installed the update 3. used the same method. Now it wont boot up. i can see the screen coming on but nothing happens.

    Please can someone guide me, whats happened to it?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Belfast
    Posts
    38
    Thanks
    8
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by meri_gadi View Post
    Hi all,

    Im sorry if the question has been already been asked.

    I was running Vegacomb since it was released in august.
    I updated to Build 9n. i done by booting in recovery and installing the update from the sd card.
    It was fine. i checked the version.

    Then i installed the update 3. used the same method. Now it wont boot up. i can see the screen coming on but nothing happens.

    Please can someone guide me, whats happened to it?
    Happened to me yesterday, all I done which after a dozen power off power on tests plus reboot was to install update 3 at the same time you install the rom.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by timetrex View Post
    Happened to me yesterday, all I done which after a dozen power off power on tests plus reboot was to install update 3 at the same time you install the rom.
    Im really a newbie to this... Would appreciative what you mean? i tried the power off's. i tired rebooting holding the back key. nothing is happening. i tried it while it was plugged to my pc aswell but it doesnt pick up nothing.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Its driving me crazy. its just stuck when the screen light comes on. arghhhhh.... i think its beyond me! please help... i have spent last few hour turning it on and off...

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    what version of the update did you install? version N or B?

  6. #6
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    installed version N both times

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    there's always a possibility of bad nan blocks... try installing version b

  8. #8
    Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Belfast
    Posts
    38
    Thanks
    8
    Thanked 1 Time in 1 Post
    What I mean is, my problem was the same, back light was on and nothing else would happen.

    Previous installs were done by using mod stock v2,
    booting into recovery,
    wipe partition and cache,
    install Vegacomb 3.2 n version,
    reboot the system
    Boot into recovery
    install update 3

    After I installed above back light just came on nothing else after a reboot

    What i then done was

    install mod stock rom v2
    wipe cache, partition
    install vega com 3.2 n version and 3 at the same time
    reboot the system and check now
    meri_gadi likes this.

  9. The Following User Says Thank You to timetrex For This Useful Post:

    meri_gadi (12-14-2011)

  10. #9
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by timetrex View Post
    What I mean is, my problem was the same, back light was on and nothing else would happen.

    Previous installs were done by using mod stock v2,
    booting into recovery,
    wipe partition and cache,
    install Vegacomb 3.2 n version,
    reboot the system
    Boot into recovery
    install update 3

    After I installed above back light just came on nothing else after a reboot

    What i then done was

    install mod stock rom v2
    wipe cache, partition
    install vega com 3.2 n version and 3 at the same time
    reboot the system and check now
    Problem Solved and many thanks... Now do i attempt the hone Ice or be happy and content with this lol

  11. #10
    Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Belfast
    Posts
    38
    Thanks
    8
    Thanked 1 Time in 1 Post
    no worries glad I could help, I'm just a new user myself,still getting use to it but I do love vegacomb.

Remove Ads

Similar Threads

  1. ZTE627 3G USB with Vegacomb 9n (update3) problem...
    By santangello in forum Vega General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 11-27-2011, 04:25 AM
  2. disconnected internet on 9n update3 quite annoying please help??
    By 123tylerjames in forum Vega ROM Development
    Replies: 1
    Last Post: 11-06-2011, 01:45 AM
  3. Wifi disconnect policy for 3.2 Build 9n Update3
    By cthulu in forum Vega ROM Development
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2011, 05:05 AM
  4. Replies: 14
    Last Post: 10-28-2011, 03:50 AM
  5. Honeycomb Problems
    By robble in forum Adam General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-31-2011, 01:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •