Results 1 to 6 of 6

Thread: Vega won't boot and nvflash error

  1. #1
    stu
    stu is offline
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Vega won't boot and nvflash error

    All of a sudden my vega won't boot. I managed to get it into nvflash mode but when I try to reload the stock rom 1.09 I get the following:

    Nvflash started
    rcm version 0X20001
    System Information:
    chip name: t20
    chip id: 0x20 major: 1 minor: 3
    chip sku: 0x8
    chip uid: 0x0270308341df64d7
    macrovision: disabled
    hdcp: enabled
    sbk burned: false
    dk burned: false
    boot device: nand
    operating mode: 3
    device config strap: 0
    device config fuse: 0
    sdram config strap: 0

    sending file: H5PS1G83EFR-S6C_V24_0625.bct
    - 4080/4080 bytes sent
    H5PS1G83EFR-S6C_V24_0625.bct sent successfully
    odm data: 0xb0c0075
    downloading bootloader -- load address: 0x108000 entry point: 0x108000
    sending file: bootloader.bin
    | 941512/941512 bytes sent
    bootloader.bin sent successfully
    waiting for bootloader to initialize
    bootloader downloaded successfully
    failed executing command 11 NvError 0x120002
    command failure: create failed (bad data)
    bootloader status: failed to create the partition (code: 10) message: nverror:0x
    3 (0x3) flags: 0

    Is there anything I can do?

  2. #2
    stu
    stu is offline
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Took it in to my local pcw and they've sent it off for repair.

  3. #3
    First Post
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    my viewpad 10s also have same problem...a few day ago...

    i'm searching through internet to find if there are solutions for these problem, until find your thread here.

    i'm just want to know, what is problem regarding these error.

    is it your vega already repair it, or not. If yes..is it hardware failure or something else,
    cause..if hardware problem,my viewpad 10s also need sent to service centre too for repairing

  4. #4
    stu
    stu is offline
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It's still being repaired - I dropped it off at my local pcworld and it took them 4 days to send it off! Apparently it needs a new mainboard and they are waiting for one to arrive. Before I sent it off I found that I could occasionally get it to boot my grabbing the short sides and twisting it - seems like there is a bad joint in there somewhere. Problem was it would eventually lock up again, although it wouldn't crash - if I twisted it again it would carry on like nothing happened, and bizarrely when it unfroze it would process any touchscreen events I had done while it was locked up. Looks to me like the processor wasn't getting a clock signal.

    Anyway, got to wait to see what happens when it comes back. When I took it in I had it in the box with the charger, but they took it out the box to send it off, and sent the charger with it. However, the lad on the desk didn't mark on the docket that the charger was included until I pointed it out to him. If there is any damage to the screen, or the charger isn't returned with it I will be giving them a piece of my mind.

    Hopefully it will be back sometime this week.

  5. #5
    stu
    stu is offline
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just had a call to say it is back from repair so I will pick it up on the way home tonight.

  6. #6
    stu
    stu is offline
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well it looks like it is fixed, although I have problems when I restore the nandroid backup I made after it stopped working. So I took the plunge and put VegaICS on and have to say I'm really impressed

    p.s. To be fair to DSG it had the psu with it and have been placed in bubble wrap bags inside a large plastic container. Additionally, the technician had cleaned the screen for me

Similar Threads

  1. [Boot Animation] Custom Boot Animations
    By Huskerwebhead in forum Transformer Visual Mods and Themes
    Replies: 3
    Last Post: 04-19-2014, 05:39 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 08-26-2012, 07:13 AM
  3. [Boot Images] DaleNet HMJ37.31.5.0011 Boot Images
    By dalepl in forum Dalepl's Roms
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2011, 08:04 PM
  4. Vega Backlight turns on but does not boot
    By pulling3r in forum Vega ROM Development
    Replies: 6
    Last Post: 10-16-2011, 05:03 AM
  5. corvus5 error .help please.
    By loggo in forum Vega General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 08-18-2011, 04:26 PM

Search tags for this page

0x120002

,

advent vega tablet help wont turn on

,

command failure: bootloader download failed (bad data)

,

data send failed nverror 0x120002

,

failed executing command 16 nverror 0x120002 command failure: create failed (bad data)

,

nverror 0x120002

,
nvflash 10 error code
,
nvflash bootloader.bin bad data
,
nvflash create partition failed error
,
nvflash error bootloader status: failed to create the partition
Click on a term to search for related topics.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •