Search:

Type: Posts; User: ri9000

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. I think it was one of the members here who did a...

    I think it was one of the members here who did a complete Adam teardown.
    complete with pics and info for every component used in the Adam: even links to specsheets.
    can't remember who??
  2. unless yaffs is causing a performance bottleneck?...

    unless yaffs is causing a performance bottleneck?
    I wonder if f2fs would provide any worthwhile gains?
  3. is this where a serial interface would be really...

    is this where a serial interface would be really handy? ( ..for more debug info. )
  4. edit: are you on cm11 or cm12 ?

    edit: are you on cm11 or cm12 ?
  5. maybe it is idling just a bit too slow?

    maybe it is idling just a bit too slow?
  6. idea: have you tried removing all kernel logging?...

    idea: have you tried removing all kernel logging? (might be bogging down cpu waking from deep sleep?)
  7. anything useful in the log? edit: after a crash...

    anything useful in the log?
    edit: after a crash (and reboot?), what does "last_kmsg" show?
  8. fantastic good job.:) is it voltage differences...

    fantastic good job.:)
    is it voltage differences between the two setups?
  9. [QUOTE.. I restored non-overclocking...

    [QUOTE.. I restored non-overclocking voltage/frequency config and now it is waking up about 60% of the time....[/QUOTE]

    did the voltages for deep sleep config change?
  10. you've got to be close...

    you've got to be close...
  11. UPDATE: Didn't help...also disabling cpu1 caused...

    UPDATE: Didn't help...also disabling cpu1 caused reboot, but seem to remember it working before...[/QUOTE]

    its not cpu0 ?
  12. or the reverse.. ..could the "deep sleep"...

    or the reverse..
    ..could the "deep sleep" process be modified/ cut down, eliminate different parts, hardware/software etc one at a time?
    I'm sorry Tenchi but I can't help much with the "C".
  13. so its not that the cpu won't run at 218mhz, How...

    so its not that the cpu won't run at 218mhz,
    How hard to code to turn off one cpu core at idle? see if that breaks?
    ..go through the sleep process one step at a time
  14. How does your log compare? edit: If yours...

    How does your log compare?

    edit: If yours idles at 316mhz ok, then what if you try lifting the "sleep" freq to a known working value?
    See if we can attack it from a different angle..
  15. I think cm11 is the most mature, will reinstall...

    I think cm11 is the most mature, will reinstall and test.
    edit: installed cm11 04/Nov. Only change, I added : echo 0 >/sys/module/cpuidle/parameters/lp2_in_idle
    to : /system/etc/adam_preboot.sh ...
  16. I made another boot.img with your current...

    I made another boot.img with your current ramdisk, but kernel from 5.0.1.
    Now adam wont deep sleep, heartbeat keeps flashing with no active wakelocks,but adam still won't wake. Now on button press...
  17. I manually added a wakelock. Now when screen is...

    I manually added a wakelock. Now when screen is off, still with heartbeat, adam won't wake. I can "adb shell" , cat /proc/kmsg.
    On pressing "back" button I get this... (but screen stays blank)....
  18. I installed this new rom. After first boot...

    I installed this new rom. After first boot completed, required a paperclip reset, but several more reboots later all seems well.
    I tried removing "keepawake" wakelock but on resume I get..
    [ ...
  19. .. maybe try a kitkat rom.

    .. maybe try a kitkat rom.
  20. from your log: D/GsmSST ( 667): [GsmSST]...

    from your log:
    D/GsmSST ( 667): [GsmSST] updateSpnDisplay: radio is on but out of service, set plmn='Kein Dienst'
    D/GsmDCT ( 667): [0]isDataAllowed: not allowed due to - Attached= false - SIM...
  21. instead of wiping/factory reset, in cwm, mounts...

    instead of wiping/factory reset,
    in cwm, mounts & storage,
    format /data, format /cache, format /system,
    then install..
  22. looking at your original log : bad usb...

    looking at your original log : bad usb lead/port?, corrupt system.img?
    make sure you flash correct "cwm"
  23. rom installs nicely.. ptp,adb access is great...

    rom installs nicely..
    ptp,adb access is great but mtp,adb is not working for some reason?
Results 1 to 23 of 23